13 januar 2010

Røgede fasanbryster

ligger nu i mit køleskab. Jeg har ikke smagt det før men glæder mig til at jeg skal. Og det bliver i morgen. Og hvis de er rigtige lækre så skal jeg har købt en hulens masse, for de er temmelige billige:-)

Og så er der kommet hjemmerøgede torsk i massevis i køleskabet med, i morgen skal de lige pakkes om og så skal de ned i fryseren.
Jeg ved godt hvad min menu skal stå på fremover,- mums siger jeg bare:-)

6 kommentarer:

Ravheksen sagde ...

Hvor har du fået fasaner fra? jeg er vild med fasan, så røget fasan lyder spændende.
God dag:-)

Natmaleren sagde ...

Hej Ravheksen og velkommen til min blog.
Jeg har op til flere bekendte der går på jagt så derfor har jeg muligheden til at købe fasaner. Som noget nyt er en af dem begyndt at ryge fasaner og jeg skal hilse og sige at det er ren englesang til ganen:-)
Fortsat god dag til dig.

Deborah sagde ...

Det lyder lækkert. Hvor har du fået sådan nogle henne?

Natmaleren sagde ...

Deborah: jeg har købt dem af en gammel bekendt som igen kender en der er begyndt så småt på at forsøge sig med at ryge fuglevildt:-)

Farmer sagde ...

Røget fasan er rigtig godt!

Vi har et par gange i løbet af vinteren kogt suppe på en fasan. Det er også en god variant.

Natmaleren sagde ...

Farmer: røgede fasaner er bare godt. Jeg fik også smagt røgede duer men brød mig ikke ret meget om konsistensen.
Fasan brugt som tarteletfyld smager også ret godt:-)