31 december 2009

Bøger bøger og atter bøger

har den stået på de sidste måneder. Udover at passe mit arbejde nå ja og så lige gøre det hyggeligt til jul er min tid gået med til at læse. Jeg har ikke fået besøgt alle de blogs jeg plejer men det kommer vel. Jeg tror jeg har meget at indhente hvad det angår og jeg ser frem til det:-)

Efter at have læst Khaleid Hosseins Under en strålende sol ( samme forfatter til Drageløberen ) kastede jeg mig over murstensbogen af Ken Follet, Jordens søjler.
Nu er jeg lige blevet færdig med første bog i triologien om Valhall, det er Johanne Hildebrandts Freja, Idun og Saga. Jeg blev færdig i nat ved to tiden med bogen om Freja, de er simpelthen ikke til at slippe. Nu er det så Idun der står for tur.

I går fik jeg et tårn med brænde, jeg har fået stablet det meste af det men mangler en trediedel stadig væk. Så om lidt går jeg ud i den friske luft og begynder med det. Jeg får rørt musklerne og det er nok meget godt selv om det i dag kan mærkes specielt i hænder og fingerled.

I aften er jeg inviteret ud sammen med masser af hyggelig unge mennesker og min veninde gennem nogle og tyve år. Jeg ser lige hvordan det ser ud for jeg er stadig fyldt med snot for at sige det mildt.
Tænk at vågne op den 24 december og være totalt forkølet, sikke noget l..., og det lykkedes mig også at smitte de to unge der var hjemme til jul. Jamen jamen siger jeg bare....

Til sidst vil jeg bare ønske alle læsere af denne blog et rigtig godt knaldhamrende festlig brag af et godt nytår.

3 kommentarer:

therese sagde ...

Godt nytår kære mor :)

Anonym sagde ...

Godt nyttår til deg også, - og vekk med forkjølelsen.

Natmaleren sagde ...

Takk takk Hege, håper og ønsker du har kommet godt inn i det nye året:-)

Lige måde Therese:-)