14 oktober 2008

Semesteropgave

det er hvad jeg har gang i lige nu. Tiden går til den, der er ikke meget luft at give af. Men nu har jeg endelig fået taget hul på den, skøøøønt, og så håber jeg at det bare kører derudaf.

Jeg går stadig mine turer herude på landet. I dag igen lettede jeg en flok agerhøns, jeg nåede at tælle fjorten af slagsen.

Fasanerne ovre på den anden side af vejen hygger sig rigtig meget, jeg hører dem om morgenen og igen om aftenen, og der er rigtig mange skal jeg hilse og sige.

Råvild er der rigtig mange af lige nu, jeg tror de så småt er begyndt at samle sig, det kan godt virke sådan. De står lidt spredt ud over marken og jeg har indtil videre set fem af dem inden for et lille område.
Når jeg kommer kørene i mørket står der gerne en to tre stykker helt ude ved vejkanten, så det er med ikke at have for meget fart på bilen. Det kunne nemt komme til at gå rigtig galt...

Nu vil jeg holde fri for i dag, jeg skal se svensk krimi og så på hovedet i seng, arbejdet kalder igen i morgen,- og der venter en gudstjeneste i morgen formiddag som der skal gøres klar til;-)

God aften til alle.

1 kommentar:

Lene sagde ...

Judith, jeg håber det går godt med opgaven, og du skriver så godt og dejligt om livet på landet med de gode oplevelser, der findes :-)