30 oktober 2008

Modernismens radikale ændringer

inden for skulpturen. Det var hvad jeg skrev om til min semesteropgave denne gang. Jeg har slidt som død og helvede denne gang i forhold til de to andre gange hvor jeg egentlig synes at det er gået ganske så ok, men altså ikke denne gang.

Onsdag morgen stod jeg op lidt før klokken fem om morgenen, for mig er det ensbetydende med at stå op midt om natten!

Og så sad jeg ellers og skrev og skrev efter at have kasseret samtlige noter dagen i forvejen fordi jeg lige pludselig ikke synes at de var gode nok. Sikke dog noget pjat egentlig, men i bund og grund handler det nok om at jeg efterhånden som tiden er gået stiller endnu større krav til mine præstationer i forhold til før, det tror jeg.

Jeg har været i gang i halvandet år nu med studier næsten hver dag efter arbejde samt næsten hver weekend, og jeg kan mærke at jeg er ved at være træt efterhånden. Jeg har måttet sige nej tak til mange ting på grund af det.
Jeg har taget en beslutning om at jeg efter eksamen denne gang holder en pause før jeg kaster mig over det sidste semester der omhandler kun arkitekturen, hvis jeg overhovedet kaster mig ud i det. Det kan kun tiden vise.

Om en 4 ugers tid er det hele overstået og jeg glæder mig allerede. Så er der tid til at "leve" igen uden at have dårlig samvittighed over ikke at have fået læst, som jeg har haft de få gange jeg har gjort det:-)

Og ja, jeg har som sagt forsømt denne blog i lang tid for jeg har ikke haft overskuddet til hverken at skrive eller noget udover at lægge en kommentar til nogle engang i mellem.

Det kan være der kommer mere gang i den, jeg ved det ikke, for udover studiet er der også så mange andre ting jeg er optaget af og gerne vil, men som sagt det må vente en fire ugers tid,- men så er jeg også på banen igen både med det ene og det andre, fnis;-)

2 kommentarer:

Therese sagde ...

Det er bare så godt klaret ! Jeg kan godt forstå at du venter lidt med det sidste semester :-) Og mon ikke du får taget det før eller siden?!

Natmaleren sagde ...

Tak tak du:-)
Og jo det gør jeg jo nok, tar det sidste semester, efter et stykke tid.