14 september 2008

Wow sikke en

weekend, og en af de bedre må jeg da nok sige. Therese kom hjem i fredags sammen med papsøster Stine og hendes datter Rose,- og hun er en rigtig Rose skal jeg da lige hilse og sige. Fantastisk dejligt barn på 5 år og som snydt ud af næsen på sin mor.

Senere daffede vi af til surpricefest hos vønindens datter som også er en veninde. Og hun blev overrasket, det må man da nok sige, og alt var skønt, dejligt, festligt så jo det var som det skulle være.

Vi var vel omkring en 17 ialt, alle havde en ret mad med og drikkevarer til eget forbrug. Lækre retter og kager, mums mums.

Der var sang, der var latter, der var bar (fnis) og krybdyr i lange baner. Dog ikke inde der hvor alle holdt til. Næ nej, der var sørenmig fremvisning og fortælling delt op gruppevis.

Jeg var ikke kørbar for jeg kom ud for et voldsomt gruppepræs bestående af tre mennesker, deriblandt min egen datter!!! Uhhhh hvem skulle have troet det siger jeg bare, men jeg var nem, alt for nem at overtale, og hvor gode tegn er egentlig det spørger jeg bare:-)

Så vi endte med at sove på sofaen i nogle få timer for derefter at dytte hjem og sove videre til ca. klokken 16. 00 i går eftermiddags......

I dag har vi været tidlig oppe, vi har været i skoven og gå i over en time. Vi har set fasaner i lange baner, udsætning selvfølgelig, men da jeg var på hjemme bane vidste jeg hvor de var at finde. Det er nogle år siden at jeg fartede rundt og gav fodder og rent vand til de fasankyllinger, altså dem der var den gang.

Vi har oset, spist, og spist igen,- is og chokolade dumdidej og tralala.

Nu skal vi snart afsted igen, det vil sige jeg skal køre Therese ned til toget for i morgen er det igen mandag og arbejdsdag, bladr, jeg gider ikke mandage.....

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikken en stemning og fest I har haft. Glæden smitter, så jeg behøver vel næppe at ønske fortsat dejlig søndag, selvom jeg gør det alligvel. Knus herfra engen ;-)

Natmaleren sagde ...

jeannette mariae: vi havde en rigtig dejlig søndag tak:-)
Knus tilbage til dig.