08 september 2008

Mandage

er som sagt ikke min fortrukne dag. Jeg syns generelt det er sejt at begynde på arbejde den første dag i ugen, men når den så er ovre så er det ganske så ok. Så løber resten af ugen afsted.

I dag har på trods af at det er mandag været udmærket. En af mine kollegaer der har været på kursus hele sidste uge havde masser af spændende ting at berette.

Borgerne var trætte i dag, en af dem sad nærmest og småsov i en hvilestol hele dagen, men det skal der også være plads til. Vi kender vel alle til sådanne dage.

Jeg sluttede dagen af med et gymnastikhold, alderen er fra midten af halfjerdserne og op til midten af firserne. Det er friske hjemmeboende quinder der har masser af skæg og ballade sammen.
I dag lavede vi så nogle nye øvelser med vores bolde. En af dem var blandt andet at sidde på en stol, tage bolden og pladsere den mellem knæerne og ellers presse knæene mod hinanden.
Så var der en der sagde noget om at der ikke var så meget luft i hendes bold,- og så var det så var det så, at det kom promte: " Man kan altså godt pladsere den mellem knæerne og klemme til selv om den er slap!"
Dyb tavshed i nogle få sekunder, og så bragede latteren ellers løs.
Ihh hvor var det dog skønt at se quinderne, fnise, rødme og sende blikke til hinanden. Jo jo de kan sagtens de damer, og de gør det:-)

3 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

MANDAGSFNIS HERFRA - FNIS... ;-)

Rimkogeren sagde ...

I sandhed
der er liv
i de gamle siv,
og hvorfor skulle der ikke være det?

Natmaleren sagde ...

jeanette mariae og rimkogeren: Ja der er liv i de "gamle" heldigvis:-)