26 juni 2008

Råvildt

lige ved siden af mig, og dumme mig så den ikke før den stak afsted ud i kornmarken. Øv siger jeg bare, elefanttrampen og jeg ved ikke hvad. Øv igen.

Historien forud er at jeg faktisk er helt alene her på matriklen. Ja tro det eller ej, men mine udlejere er ikke hjemme så jeg har hele hytten og omgivelserne for mig selv. Altså min del af hytten selvfølgelig:-)

Efter at have siddet ude på trappen og slanget mig i mine fantastiske shorts og top samt kværnet kaffe med ananas og melon til, nå ja og en lille smøg eller var det to, besluttede jeg mig for at gå om bag ved. Jeg ville kigge ud over marken for der kunne jo være en mulighed for at der måske var et perfekt sted jeg kunne slange videre, og der passede lige til sådan en som mig.

Og så var det at jeg trampede afsted med nylakerede tånegle, orange for der skal være power på farven når det er sådan et pragtfuldt vejr, og så stoppede jeg op lige ved siden af buske og træer, stod og kiggede udover marken, bestemte mig for at gå eller rettere sagt trampe lidt mere,- og så var det at jeg hørte det brage og rokere rundt og jeg ved ikke hvad. Og der hoppede hun så ud lige ved siden af mig og drønede afsted med små hop ud over kornmarken.

Og så var det jeg sagde til mig selv sagde jeg så: Ka du dog for devlen ikke lære det, du ved da godt at der er råvildt lige omme bag huset, du har s.. da hørt dem så tit. Jo jo sagde jeg så til mig selv for der var ingen andre at sige det til, jeg skal nok huske det næste gang når jeg får anledning til at være totalt alene på matriklen.......

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Tænk at du kom så tæt på råvildt, Judith, ja de er lynhurtige. Vi har set dem som et glimt, der i et hop gled over en busk. Pas nu godt på de dejlige bambier - de er dejlige at have i nærheden :-)

Lene sagde ...

Judith, en skønne dag lærer du det nok :-) det er så dejligt at være så nær ved dyrene i naturen

Anonym sagde ...

Det var da en dejlig oplevelse, selvom du kun så den i et kort øjeblik.

Orange negle, det lyder da helt fantastisk, det må jeg da prøve.

Knus og god weekend herfra ;-)

Natmaleren sagde ...

alle: det er nok det jeg sætter mest pris på her ude på landet, alle de oplevelser naturen byder på:-)