10 maj 2008

Sommervejr

der siger spar to. Vågnede klokken ni i morges, stod op, lavede kaffe, sad og osede i sofaen, total stilhed udover fuglesang, og så stod hun op:-) Og hvem gjorde, jo det var Therese. Stilheden brudt, søvnig morgensnak blandede sig med fuglenes pragtfulde sang. Skønt.

Som i nok kan se så har hun brugt tid i går aftes til at ændre min blog en lille smule. Væk med den grønne baggrundsfarve og ind med en noget lysere. Jeg syns det er rigtig fint.
Nu mangler jeg så kun at sætte alle de blogs jeg læser ind, nogle er sat på, og flere vil komme om ikke så længe.

Om lidt pakker vi os sammen, og smutter ned til Karrebæksminde, vi skal finde os en sted hvor vi kan sidde i nogle timer, og vi har fundet læsestof frem. Nå ja, og solbrillerne så øjnene ikke tager skade af både sol og ikke mindst de kridhvide ben der vil kaste solens tråler tilbage med en voldsom effekt, hi hi.

Kan i have en rigtig dejlig dag og en god pinse.

3 kommentarer:

Therese sagde ...

Fnis ja, man må håbe der ikke kommer nogen forbi uden solbriller. Så får de da en øjenskade :-D

Anonym sagde ...

Som jeg skrev til Therese, så er mine ben helt hvide som asparges. Det er meget pinligt, men da jeg så Lars´ i morges, blev jeg faktisk lidt gladere, for hans er intet mindre end blændende hvide ;-)

Jeg håber, at I har haft en rigtig dejlig strandtur i dag. Vejret har da været med jer, må man sige ;-)

Og så lige en sidste ting. Jeg kan rigtig godt lide farverne på din blog ;-)

God pinse ;-)

Natmaleren sagde ...

therese: vi var absolut ikke dem der var hvidest på starnden,- eller var vi:-)

jeannette mariae: strandturen var helt top, vi var der i nogle timer og sluttede af med en lækker fiskeret i et af fiskehusene.