05 februar 2008

Et tørt foredrag

nærmest som en kiks var det vi havde i dag. Jeg kan engang ikke huske hvad manden hed udover at han i sit tidligere arbejde havde været præst.
Foredraget skulle handle om en ung gut der i 1860-erne udvandrede fra Næstved til staterne og alt det han opnåede derovre.

Det endte med at blive til et foredrag om borgerkrigen mellem nord og syd, billeder derfra med de faldne, og inden første del af foredraget var overstået havde han nævnt ti forskellige årstal og så var manden død. Altså ham der udvandrede.

Jeg deltog ikke i sidste del, jeg kunne simpelthen ikke, det var for tørt, og han var elendig til at fortælle samt at han havde en attityde der fortalte os (ca 50 mennesker) at han var skidehamrendeklogpådetherogviskulleikketroatvividstenogetomnoget!!

Efter at foredraget var overstået kom meldingerne så fra alle tilhørerne, de fleste ville gerne have brugt dagen på noget andet, øv øv, men vi aner jo ikke noget om hvordan de forskellige er til at formidle deres viden.
Og jeg skal hilse og sige at der er mange måder det kan gøres på, denne her var en af de sjældne, heldigvis.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

rolig nu - for snart er der et nyt foredrag på vej - fra de varme lande. I dag er det nemlig lykkes os at komme på nettet, efter en måneds hårdt (dagligt) arbejde.
Kys kys fra Vønininden og dennes ældste datter

Madame sagde ...

Det var synd, at foredraget var så kedeligt. For emnet, der var lagt op til, ville også have tiltrukket mig. I de fleste familier er der nogen, der udvandrede, og det ville være spændende at vide mere om deres livsvilkår.

Lene sagde ...

formidlingens kunst er svær,og med en attitude som hans, finder foredragsholderen nok aldrig ud af, at han ikke mestrer kunsten.