04 februar 2008

100 kroner

er for lidt i rede penge fandt jeg ud af i dag.

Efter arbejde kørte jeg forbi Rema som så mange andre også havde gjort. Vi tog vores indkøbsvogne eller kurve og begyndte ellers lige så stille af fylde det i som vi nu skulle bruge.
Da der var mange i butikken ræsede jeg hurtig i gennem som i et andet formel 1 løb. Hen til kassen og stå i kø,- og der stod jeg så, og stod og stod.

Så var det at den unge mor med sin store fyldte indkøbsvog og to små børn vendte sig om nede fra kasse apparatet og sagde nærmest askegrå i ansigtet: De tager ikke dankort, systemet er brudt sammen!"

Og så skulle i bare høre, jeg var ellers godt rustet i dag til både det ene og det andet efter at vi havde haft 43 børn fra børnehaven på besøg samt alle de ældre til at slå katten af tønden.
Det her lød næsten mage til! Nå men jeg kiggede hurtig ned i min kurv og fandt ud af at 100 dask absolut ikke var nok.

Det var der også mange andre der fandt ud af, altså ikke at de kun havde 100 dask, men at de ingen rede penge havde. Så vi stillede varene og gik.

Den unge mand nede ved kasseapparatet var rød om ørene, men det var jo ikke hans skyld. Til gengæld kom der et godt råd fra den unge mor om at han skulle bede en af sine kollegaer om at sætte et skilt op så folk blev gjort opmærksom på problemet før de fyldte deres vogn/kurv.
Og det var måske ikke så tosset en idè.

Om lidt vil jeg så gå ud i mørket, finde en anden butik, og så handle de ting jeg skal bruge:-)

3 kommentarer:

Therese sagde ...

Det er bare typisk sådan noget. Men set fra den gode side, så kommer du ud at gå en ekstra lang tur i aften med indbygget vægttræning af bæreposerne :-)

Natmaleren sagde ...

therese: jeg kom ud at gå:-)

Madame sagde ...

Det er en oplevelse som din, der altid får mig til at gå rundet med lidt mere end 100 kroner. Jeg kan ikke forestille mig noget mere irriterende end at måtte sætte sine varer på plads og have spildt en masse tid.