19 september 2007

Liva Weel

var det foredraget handlede om i går. Fortalt af en ganske fantastisk dame, for dame det var hun, og jeg er bestemt ikke negativ når jeg kalder hende det. Hendes navn var Bente Haltting Gjelten, mag.art. Hun kunne sit grej, det må jeg sige. Hun havde en fantastisk skinger stemme der der fløj gennem lokalet, mikrofon var ikke nødvendig.-)
Jo hun var en oplevelse uden lige, og hun var dygtig.

I dag har der været gudstjeneste, jeg var med til kaffebordet, lækker kage var der jo, og så tog min kollega over da selve gudstjenesten begyndte. Se vi kan samarbejde kan vi, det er arbejdsfordeling:-)

Vi har fået to indekatte, den ene holder til inde i terapien hos os, den gemmer sig når vi bliver mange men den bliver mere og mere modig. det skal nok blive godt. Den anden ser vi desværre ikke så meget til, den er sky og vi ved ikke rigtig hvor den holder til. Det eneste vi ved er at de har festet inde i cafeen i nat, oppe på bordene:-)

I aften skal jeg se lidt flimmer, og så er der ellers råhygge for resten.

God aften.

4 kommentarer:

hege sagde ...

Har dere ansatt to katter? Så morsomt. Hva slags institusjon er det du jobber på?

judith sagde ...

hege: jeg jobber på et alderdomshjem, jeg er aktivitør.
Kattene er to villkatter som vi hadde stor fornøyelse av, og vi fikk dem nesten tamme. Nå er de kommet innenfor så vi satser på at de kan bli helt tamme.

Lene sagde ...

Er det på norsk dit job hedder sådan, for den titel har jeg aldrig hørt før?

judith sagde ...

lene: aktivitør er det samme som beskæftigelsvejleder, og i Norge hedder det aktivitør:-)