21 september 2007

Bryllup

skal jeg til i morgen. Ovre i Jylland et eller andet sted. Jeg har ikke helt styr på hvor det er, og så er det jo en god ting at det ikke er mig der sidder bag rattet når vi engang over middag begynder at tøffe derover:-)

Jeg har købt bryllupsgave, det var da ikke bare lige til, men jeg fandt omsider noget som de to lykkelige mennesker absolut ikke har ønsket sig, men som jeg nok tror at de kan bruge alligevel.
Da jeg stod henne ved kassen kom jeg til at tænke på at det er da egentlig for åndsvagt at man aldrig køber sådanne nogle ting til sig selv. Hvorfor gør man egentlig ikke det? Er det fordi at man evt syns at det er for dyrt, og at det man har derhjemme er godt nok, selv om det måske ikke ligefrem er dansk design. Nå, men jeg fik da lidt at tænke over og det er godt nok. Nu håber jeg så bare at gaven falder i god jord.

Jeg har pakket fint tøj ned i en taske, tja, fint og fint, det er vel en smagssag hvad man synes er fint og ikke mindst festtøj. Der er i hvertefalde pakket både kjole og bukser ned, alt efter hvordan vejret bliver. Nå ja, og så kronjuvelerne;-)

Jammen det var vel alt jeg havde at berette om i dag, så jeg smutter lige igen, og så bliver der ikke skrevet mere her før tidligst på søndag.

Så rigtig god weekend til jer alle.

5 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Rigtig god fornøjelse. At være til bryllupsfest er så hyggeligt. Specielt er jeg glad for maden :-D

God weekend

Sifka sagde ...

Dejligt at få luftet festtøjet og kronjuvelerne. God fornøjelse med det hele.

Lene sagde ...

Slet ikke så ringe endda :-) hyg dig med bryllup og jylland og solskin

hege sagde ...

God helg til deg også. Og på søndag får vi vel en liten rapport fra bryllupet, så kan vi også få en smak av det. Og hva var det egentlig du kjøpte?

judith sagde ...

Jer alle sammen: Tak tak og jeg håber at jeres weekend har været lige så god som min.

Jeg købte en mælkekande og en sukkerkande af mærket
Georg Jensen.