16 september 2007

16-09

Så er det blevet søndag igen igen. Weekenderne går alt for hurtig,- syns jeg, men det er jeg nok ikke alene om at synes.
Vejret kan der ikke klages på, sol, varme og en jævn vind. Det er bare så dejligt.

Ude på mit arbejde har der været nok at se til i denne ferieperiode, for os alle, men heldigvis er den mere eller mindre overstået nu så alt kan køres ind i det vante igen. Det er vi også nogle der glæder os til, eller rettere sagt har set frem til.

Og udover mit arbejde så har det stået i læsningens og maleriets tegn, det er dejligt afslappende så det har jeg tænkt mig at blive ved med at gøre:-)

Andejagt har jeg ikke været afsted på, en kold skulder samt minimal bevægelse af skulderkapsel er med til nærmest at umuliggøre håndtering af en haglbøsse, desværre. Men jeg har hørt dem har jeg, andejægerne, der er et vandhul ikke så langt væk her hvor jeg bor, og der er gang i det skal jeg hilse og sige.

Det sidste stykke tid har jeg på mine gåture sent på eftermiddagen set en god del råvildt. Det er ellers længe siden at de har været fremme syns jeg, men nu er de her igen,- og jeg nyder synet af dem.
Fasaner er her en god del af lige nu. Jeg har en lille mistanke om at en af mine naboer har en lille udsætning, og at det er derfor at der render så mange rundt lige nu, for mange, det er der.
Deres fjerdragt virker til at være helt udfarvet, så helt sikker er jeg som sagt ikke på om det er udsætning eller ej.

Nå, jeg vil godt nå at komme en tur ud i aftensolen før den forsvinder, så jeg smutter lige igen.

Fortsat god søndag til jer alle.

4 kommentarer:

Lene sagde ...

tak i lige måde Judith, godt at høre fra dig igen. Øv at du stadig plages med den skulder.

Hege sagde ...

Godt at du er på plass igjen, Judith. Jeg skulle ha spurt deg om noe som ikke egner seg i kommentarfeltet ditt, men jeg finner ingen e-post på siden din. Kunne du sende meg en respons på min adresse, - så kan jeg nå deg tilbake på din?

hege-gla@online.no

Marianne's mening sagde ...

Dejligt du er tilbage igen :-)

Det er synd for dig med din skulder. Jeg håber du snart får det bedre.

Rigtig god søndag

judith sagde ...

Jer alle tre: Tak for det:-)

Min skulder har det faktisk rimelig, jeg er nærmest smertefri, men kan bare ikke bevæge den optimalt endnu, så derfor er der nogle ting jeg er nød til at afstå fra, såsom jagt feks.