05 juli 2007

Tiden er løbet

dagene er gået, og jeg har haft besøg af Therese og kasper i nogle dage. Det har været smadder hyggelig.
Vi har været til fødselsdag, besøg, plukket kirsebær, oset og fjantet, spist lækker mad, købt tøj ( jeg har købt en skindjakke på udsalg) og en masse andet, nå jo, årets første softice er
indtaget:-)
Vejret har vi ikke været så heldige med, det har regnet det meste af tiden, men jeg er sikker på at det vender på onsdag....
Therese har fået kørt en masse i bilen og hun er rigtig behagelig at køre med.
Jeg har også haft en malerelev på besøg, Luca, og hun er rigtig god til at male selv om hun bruger mange timer på de mindste detaljer. Omhyggelig er hun og som sagt resultatet bliver rigtig godt.

Ude på mit arbejde er ferieperioden begyndt. I dag har en kollega og jeg lavet en plan over de næste 14 dage da vi er alene på skansen. Det indebærer desværre nogle aflysninger men det kan ikke være anderledes. En nødplan er også lavet i tilfælde sygdom som vi desværre også har haft en del af op til ferien. Men nu skulle det hele køre uanset hvordan det ser ud med personale.

Nu vil jeg lige bruge lidt tid på at se hvad det er pia har gang i med det taggeri:-)

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det var godt, at du har haft nogle gode dage. Håber du får en god aften i din ommøblerede stue:)

Natmaleren sagde ...

sifka: Tak,den er allerede startet godt:-)
God aften til dig også.

Hege sagde ...

Det var da godt å høre fra deg igjen. Når det blir stille så lenge, så begynner vi å lure. Det høres ut som om du har hatt en fin sommerstart, til tross for regnet.

Natmaleren sagde ...

hege: tida har bare gått så fort og jeg har ikke skjenket computeren en tanke.
På tross av været har vi kost
oss:-)