29 juni 2007

Så blev jeg færdig

med "puffen". Det første billede blev selvfølgelig uskarpt, men jeg sætter det på alligevel. Den har haft blåt betræk på i mange år, og indunder det, var så det stribede som er det oprindelige.

Nu har den så fået guldbetræk, og den er gået hen og blevet rigtig fin syns jeg, men det er selvfølgelig en smagssag.
"Puffen" har jeg haft i mange år, jeg fik den engang som barn, og hvis man kigger ind under overdelen så kan man se at jeg også dengang skrablede alt mulig ned. Der er fine tegninger af blomster, med kuglepen selvfølgelig for så kan det ikke gå væk, og engang i tiden skulle man se at jeg havde været der:-)

6 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Hvor er den blevet flot. Jeg kan rigtig godt lide stoffet.

Pia sagde ...

Narj hvor er den flot, den er jo sådan rigtig prinsesseagtig med det smukke stof. Vær du både stolt og glad, det er et rigtig godt resultat du har fået:)

Natmaleren sagde ...

marianne og pia: Tak for roserne:-)

Hege sagde ...

Sånne puffer har min mor, og hun trekker dem også om av og til - dvs det er en venn som gjør jobben for henne. De hører egentlig til et sengemøblement, ofte fra 1930-40-årene. Møblementene besto av to senger (eller en dobbel), to nattbord, en toilettkommode med speil og eventuelt andre kommoder eller klesskap. Og så var det to puffer. De sto ved fotenden av sengene og ble brukt til undertøy.De er utrolig kjekke, og din ble da riktig pen. På vårt soverom står det også en sånn, og det er trist å tenke på at resten av møblementet er borte med vinden. To senger står på min fars gjesteværelse, en puff hos meg, og så klarte jeg å ødelegge toilettkommoden ved å sette den i et uthus der taket var lekk. Sånn kan det gå.

therese sagde ...

Den er blevet super flot!!

judith sagde ...

hege: det var spennende lesning, ante ikke at den hørte til et sengemøblement. Jeg fikk den av min far som igjen hadde fått den av noen bekjente som ikke ville ha den.
Min puff blir brukt til oppbevaring av gamle kasettebånd, videoer osv,- så ikke no undertøy i den:-)

therese: du kan se den når du kommer hjem i morgen:-)