28 juni 2007

En dejlig dag

har det været, det kan næsten ikke andet for solen har jo skinnet:-)

Vi har været på i dag, ude på mit arbejde, min ene kollega og jeg. Vi havde fem demente borgere som vi aldrig havde mødt før, vi kendte ikke deres baggrund eller noget som helst, men vi kastede os ud i det, og det lykkedes os at være 100% på i hele to timer. Vi fik lavet en god formiddag hvor vi sludrede lidt og spillede ludo:-)
Se det er jo lidt sjovt at se hvad en terning kan gøre for "huskeren". Først tager man den nølende i hånden, aner ikke hvad man skal stille op med den, får hjælp til at kaste den,- og så sker der noget (for enkelte). Så er det lige før at man ikke kan vente til det bliver ens tur igen, utålmodighed indtil at den kommer tilbage, glæden ved at slå en sekser, og det at måtte slå en gang til.
Jo det var det værd selv om vi var smasket bagefter. Til næste gang har vi fået den bagrundsviden vi skal have, det sørger vore andre kollegaer for at klare, der var bare ikke tid til det i dag.

Da jeg omsider kom hjem faldt jeg om på sofaen, jeg har sørenmig sovet en hel time, men jeg trængte også til det.
Jeg har fået hentet min gamle "puf" hjem, den skal ombetrækkes men det bliver først i morgen, jeg orker ikke mere i dag. Stoffet og alt er klippet, det skal såmænd bare sættes omkring. Jeg skal nok huske at tage et før og efter billede.

Nu vil jeg ose videre, så ha en god aften alle sammen.

6 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Det lyder bare som en rigtig god dag og gode oplevelse. Det give mig smil på læberne at læse det :-)

Rigtig god aften

Natmaleren sagde ...

marianne: jo det var en fin dag, dog kan det være et minus enkelte gange at ikke kende den enkelte borgers bagrund men det ved du nok alt om:-)

Rigtig god aften til dig også.

Lene sagde ...

Svært men det må være en rigtig god fornemmelse at nå ind til det der er gemt.
Ha en god aften

Natmaleren sagde ...

lene: Det er svært men til gengæld er det er god fornæmmelse når man så når ind til "noget" og det ydermere giver glæde:-)

God aften til dig også.

Catarina sagde ...

Jeg sad og smilede imens jeg læste. Det må være dejlig givende.

Glæder mig til at se puffen :-)

judith sagde ...

catarina:Det er givende på mange måder.
Skal nok sætte billede ind af puffen:-)