26 maj 2007

Jeg var rimelig

tidlig i gang i dag. Stod op ved ni tiden, vækkede vøninden ved halvelleve tiden, og smed mig så i bilen og kørte ud til den anden ende af byen. Det tog ca 20 min, men nu var der heller ikke den store trafik.

På vej hjemover skulle jeg lige en smut omkring en eller anden butik, og valget faldt så på super brugsen. det skulle jeg aldrig have gjort. Der var sort af mennesker og jeg stod i kø i gud ved hvor lang tig tid. Heldigvis var der en jeg kendte der stillede sig op omme bag ved mig, og så kunne vi sludre lidt bla om vores tango som vi går til.

De fleste af de handlende havde fyldt deres indkøbsvogne op så der var top på, ja det var lige før at det nærmest væltede ned fra vognene, men ok, nu er det jo også pinse og det er helligdag på mandag. Og så er det jo at alting går i stå for nogles vedkommende, og de må hellere se at få fyldt madkammeret op, for tænk nu hvis helligdagen blev forlænget med en fjorten dages tid, så må man hellere sikre sig så der ikke bliver hungersnød i det lille hjem. Ohh gru og skræk;-)

Om jeg forstår det der sker med nogle af de handlende og deres fyldte indkøbsvogne?, nej det gør jeg ikke. En pinsefrokost, og det uanset hvor stort spisebord du har, kan ikke rumme alt det der ligger i vognene, selv hvis du mikser det sammen på alle mulige måder. Mener jeg;-)

Og eller så har jeg været ude at gå en tur, regnfrakken ligger altid permanent i bilen så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted selv om jeg er "bortrejst" lige nu. Og en god tur var det, luften var frisk efter al den regn der er kommet.

Kan i ha en god aften derude.

5 kommentarer:

Lene sagde ...

tak Judith og sov godt.
Jeg undrer mig også hver gang til højtider, hvordan skal folk få alt det spist ?

Sifka sagde ...

Klog af skade tog jeg på indkøb allerede ved halv ti tiden. Der var plads, varer og ingen lange køer.
Faktisk var stemningen, som en normal lørdag. Dejligt.

Tango lyder interessant. Hvad hedder din lærer?

En god aften og nat til dig :)

judith sagde ...

lene: ja de må da ha mad til flere dage skulle man gå ud fra:-)

sifka: jeg var inde og handle kvart over tolv i den tro at de fleste sad ved deres frokostbord,- det gjorde de ikke.

Det er to lokale der underviser i argentinsk tango, Bjørk og Jens. Hun har danset i en par år, han er rimelig nybegynder men er god til at lære fra sig. Jeg har været afsted tre gange nu, og den sidste gang er her d 3 juni. Planerne er så at de vil starte noget mere op her til efteråret hvor der så også er lagt en øvedag ind midt i ugen.

Marianne's mening sagde ...

Jeg er imponeret over at du kommer ud på dine gåtuer, også selvom det regner.
Jeg kan heller ikke forstå hvad folk skal med alt det mad. Der går nærmest panik i folk, når en helligdag er i sigte.
Rigtig god aften til dig

judith sagde ...

marianne: vejret er ingen hindring, og jeg har jo min regnjakke:-)
Ja du har ret i at der nærmest går panik i folk når der er en enkelt helligdag i sigte.
God aften til dig også.