27 maj 2007

Sovedag

har det vel nærmest været i dag. Satte uret til at ringe klokken syv i morges, slugte en pille og lagde mig til at sove igen. Stod op kvart i elleve, laved noget kaffe, tændte for radioen, åbnede døren ud til haven, spiste en banan, og prøvede at få mine øjne og hjerne til at fungere optimalt.
Ved tretiden gik jeg så en tur i Rema og handlede nogle småting som jeg manglede. Ved ca halv fem tiden gik jeg så ind og sov igen. Stod op klokken syv, og er stadig oppe:-)

Jeg tog mig sammen og gik en tur på en times tid, det var dejligt. Hybenroserne blomstrer og de dufter noget så vidunderligt. Jeg har taget et par billeder af dem, men det må vente til jeg kommer hjem til mig selv, for jeg kan ikke lægge dem ind på denne computer.

Mens jeg var ude at gå havde vøninden gang i både hakkejern og rivejern, ude i haven, både den forreste og bagerste.

Jeg har holdt mig væk fra søde og fede sager i nogle dage nu, så mon ikke de halvanden kilo ryger af, på et tidspunkt;-)

Nu er her kommet gæster til vøninden, der skal lånes vaskemaskine for deres er i stykker. Så er det godt at der bor nogle i nærheden man lige kan smutte over til, og samtidig sidde og få en kop kaffe over en lille hyggesludder.

Og nu sidder en af de besøgende, nævner ingen navne, og brokker sig over at der hverken er chokolade eller noget andet spiselig guf af den feeeeede slags til kaffen. Ak ja, livet kan sgy være hårdt:-)

Ka i ha en god aften og nat derude.

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Og god aften og nat til dig:-)

Jeg kom lige til at kaste et par rækker chokolade i mig, mens jeg læste om din dag. Så får man jo helt dårlig samvittighed over det.
Nu går jeg ind og strikker i stedet for. Nat-nat!

Natmaleren sagde ...

sifka:tak skal du ha.
Om nogle dage så er jeg nok også den der har kastet mig over noget chokolade igen, så dårlig samvittighed skal du ikke ha;-)
Go strikkeaften.

Lene sagde ...

Håber du er mere frisk i dag Judith, men når man sover, kan man jo ikke komme galt afsted ;-)

Pia sagde ...

Det er jo noget af det gode ved Rema, de har ALTID åben, og her til kl.18 allle weekenddage:)

Det er altså dejligt nogle gange bare at kunne sove, og især hvis man ikke er helt på toppen er det rart at kunne forsvinde væk i søvnen.

Håber du får en god dag idag:)

judith sagde ...

lene: det har du ret i;-)
Friskheden skal nok komme, det er jeg ret sikker på, og nu har jeg jo fået sovet det jeg skal tror jeg.
Ha en rigtig god dag:-)

pia: rema er en god opfindelse, helt klart:-)
Og det er rart at kunne sove når man trænger, og det har jeg da sandelig fået gjort ind til videre.
God dag til dig også.