25 maj 2007

Aftentur blev det

og på vej hjemover stod alle disse syrener i grøftekanten. Og der var mange af dem, og de duftede noget så fantastisk.

Nå jo, da jeg var gået en par kilometer stoppede der lige pludselig en bil omme bag ved mig, det var vores nye nabo, en knægt på de omkring max 20 år, tror jeg, han så yngre ud end det, og spurgte venligt om min bil var gået i stykker siden jeg gik der nærmest midt ude i ødemarken. Så jeg forklarede lige at jeg bare var ude at gå en "lille" tur og at det gjorde jeg ganske tit. Så var den klaret, og han kørte tilfreds videre. Det var da venligt af ham syns jeg. Nå ja, det ku da også tænkes at bilen var gået i stykker;-)


Hortensia til dig Therese, tror ikke at billedet kan blive bedre med mit mobilkamera. Det er en flot rød farve den har, og det ser ud til at den stortrives der ude på trappen.

Min nabo har sagt til mig at hvis jeg har planer om at sove længe i morgen, tja så må jeg tro om igen. De begynder at flytte stilladset i morgen tidlig. Nu er det mit tag der står for tur.

Så jeg emigrerer engang om ikke så længe, og kommer ikke hjem før mandag aften. Så de kan bare larme og buldre så meget de vil kan de, for jeg er her ikke.

Kan i ha en rigtig god aften alle sammen.

8 kommentarer:

Therese sagde ...

Det er nogle rigtig flotte farver !!! Kan du ikke male et maleri til mig i de dér røde, lyserøde og grønne nuancer??

judith sagde ...

therese: jo det kunne da godt være at jeg skulle det:-)
Vi kan måske lave et fællesmaleri, jeg kan begynde og når du så kommer herned så kan du også arbejde på det. det ville da være spændende.

Therese sagde ...

Ja, det synes jeg er en rigtig god idé !!!

judith sagde ...

therese: vi har en aftale:-)

Sifka sagde ...

Nu er det nærmest nat, men håber at du havde en god aften :)

judith sagde ...

sifka: jo tak og det håber jeg også at du har:-)

Pia sagde ...

Sikke en god knægt du der har fået til nabo, det er da ikke alle der ville gøre sig tanken om naboens ve og vel på en mørk vej.

Heldigt du har et sted at kunne tage hen i flere dage, for er der noget der ikke er sjovt er det et stillads fyldt med larmende håndværkere, lige udenfor ens vinduer.

God pinseferie:)

judith sagde ...

pia: ja det er rart at få sådan en nabo.
Og jeg er heldig at have et sted at ta hen midt i al den larm de laver nu i pinsen:-)
God pinse til dig også