25 maj 2007

mao

sidder og gør sig ren og pæn efter at have været inde og spise. Hun er stadig ikke helt tilfreds med den nye mad men ned kommer det da selv om det tar laaaang tid:-)
Det er nogle tagplader hun sidder på, de ligger lige foran min indgang og stuevindue, og jeg skal love for at jeg glæder mig til de er væk. Lige nu synes jeg at hele gårdspladsen ligner en stor rodebunke, - og det irriterer mig. Her er ellers så smukt og dejligt.

Jeg har sovet en times tid, stod op og var nærmest parat til at køje igen men tog mig lidt sammen, og jeg mener lidt. Osede over nogle kopper kaffe, satte mig ud på trappen og stønnede lidt af varmen, gik inden for igen, kikkede ind på soveværelset og tog en kæmpebeslutning med mine stadig søvnige øjne og kridhvide ben. Der skal vaskes sengetøj, og skiftes skal der. Så nu snurrer vaskemaskinen lystig og jeg er nået herind, foran computeren. Jo jo der sker noget her hen mod aftenen;-)

Når vasken engang er færdig og hængt til tørre, så er jeg nok helvågen, og så må jeg nok hellere gå mig en tur ud i den lummervarme aften, gad vide om der bliver torden? Lige nu syns jeg bare at luften står helt stille og det er lige før at der sker noget, ja altså udover at jeg evt vågner helt, men det er også store sager lige nu:-)

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Har du været på arbejde Judith , for du lyder næsten som mig.
Jeg kan godt forstå, du længes efter de plader forsvinder, for selv med dem kan man se, at der er dejligt og det ved Mao vist også :-)

Natmaleren sagde ...

lene: ja jeg har været på arbejde i dag, og nogle af dagene er jeg bare så træt når jeg kommer hjem at jeg ikke kan andet end at sove og ose:-)
Her er rigtig dejligt, og det har Mao også fundet ud af.

Therese sagde ...

Jeg kan se at hortensiaen er sprunget ud. Den er rigtig fin! Tar du ikke et billede af den, så jeg rigtigt kan se farverne?

Marianne's mening sagde ...

Jeg håber du vågne lidt mere til aften her. Jeg troede det blev torden, men nu er her lyst og solskin. Jeg har faktisk tændt sterinlys, bare for at hygge, selvom de næsten endnu ikke kan ses.
Rigtig god weekend

Natmaleren sagde ...

therese: billede er taget:-)

marianne: nu er jeg vågen ja men det tog sin tid.
Jeg har hørt et enkelt tordenskrald i det fjerne men vi har stadig varme og der er ikke kommet regn her.
God weekend til dig også.