19 april 2007

Så fik jeg

endelig taget mig sammen. jeg har været ude i gråvejret, der var regn og blæst, men hvad, bare man er klædt ordentlig på, det er vel det det handler om;-) Og en lang tur blev det til.

Jeg så en råbuk der gik over vejen nogle meter fra mig. Jeg havde modvind, heldigt for mig, så det var først da jeg var oppe ved siden af råbukken at den så, eller rettere sagt hørte mig. Den stod lige så flot inde i mellem buskene i grøftekanten. Jeg havde ellers taget mobil frem og sat på lydløs. Men billede nåede jeg ikke at tage, for det gik ligepludselig stærkt, skal jeg hilse og sige.
Sidst jeg gik forbi denne mark var den brun. Så se nu, den er ved at blive grøn. Det er da ret fantastisk at det går så hurtig. Men det er flot at se, og så kan man glædes over at sommeren er på vej.

4 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Så kom du ud på dine gåture i dag, trods vejret ikek var helt varmt.
Nu skinner solen faktisk her, men det har regnet og været koldt.

Natmaleren sagde ...

marianne: ja jeg kom afsted heldigvis. Solen er også så småt begyndt at bryde igennem her, men der er stadig koldt og blæsende.

Farmer sagde ...

Dejligt at læse det med den buk.
Der er alt for mange som støjer for meget når de går tur.
De ser for lidt.

Det går stærkt med det grønne nu. Det er tidligt i forhold til normalt.

Judith sagde ...

farmer: ja det var spændende at komme så tæt på råbukken.
For mange år siden var jeg med på bukkejagt i skoven, jeg kan huske vi havde tykke sokker trukket ud over støvlerne, netop for ikke at komme til at larme for meget.