01 marts 2007

Det funker

da ikke som det skal det nye de har lavet i Skov- og Naturstyrelsen. Her tænker man at indberette vildtudbytte via computeren, og hvad sker der så?, jo de kan fortælle mig at mit cpr nr ikke er rigtig, eller at mit id.nr ikke er rigtig! Jammen nu har jeg tastet det ind ca 6-7 gange, og nu gidder jeg ikke mere. Jeg sender det via posten gør jeg, og så må jeg stole på at det kommer frem:-)
Og så satser jeg på at det er begynderfejl på deres indberetningsside der gør at tingene ikke fungerer, for snildt er det da, bare at taste ind og afsted med det.

Ellers så kan jeg fortælle jer at her er der masser af blå himmel, og en dejlig stor sol der kaster sine varme stråler ned over den gamle skole. Alle vinduer, samt dør står pivåbne, og her er stadig varmt. Kan det blive bedre... Det er ren nydelse det her!

En friskbrygget kop kaffe sender sin duft ud over det hele, den skal nydes i fulde drag, og så om ikke så længe skal jeg ud at gå en tur. En lang tur i solskinsvejr.

Jo den lille krikand har været her, jeg har ikke fået taget noget godt billede af den endnu, den løber hen til bilen når jeg begynder at liste. Men det skal nok lykkes mig en af dagene. Håber jeg:-)

2 kommentarer:

Farmer sagde ...

Jeg har de sidste år indberettet uden problemer via nettet.
Der må være noget galt.
Jeg har godt nok ikke indberettet endnu, da jeg ikke har fået kortet fra dem.
Det er da vist også en fejl!

Natmaleren sagde ...

Jeg prøver da bare igen, og hvis det ikke fungerer så sender jeg kortet ind:-)