28 februar 2007

Der er ombygning

i gang i det gamle skolehus. De unge mennesker er i gang med at ordne førstesal. Der bliver smidt ting og sager ud, og fælles for alle sagerne er at de havner næsten lige ude foran mit vindue, i en kæmpebunke. Der sker mange ting, og jeg kan høre trinnene deroppefra.
Med tid og stunder er det også meningen at min lejlighed skal have første sal på, det skulle blive færdigt engang til efteråret hvis alt går efter planen.
Så kommer der huslejestigning og så skal der lige regnes lidt igen.

Jeg har ledt efter nogle nøgler jeg skal bruge, tror i jeg kan finde dem? Nej nej, de er selvfølgelig som sunket i jorden. Det er så typisk, jeg har det med at lægge ting på et snedigt sted, og så ender det med at jeg ikke kan finde dem.
Så som dengang jeg gemte mit norske kørekort på et snedigt sted før jeg skulle afted til Spanien for at gå en del af pilgrimsruten. Jeg har aldrig fundet det igen så det endte med at jeg til sidst fik et dansk kørekort, det har jeg dog stadig:-)


Nøgler er fundet!-)

2 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Hvor jeg kender det.
Mit pas blev lagt et godt sted, og så kunne jeg jo ikke huske hvor det gode sted var. Det kostede 600 kr at få et nyt pas og få dage efter fandt jeg det gamle.

Judith sagde ...

Ja det er utroligt hvor klog man tror man er en gang i mellem:-)
Jeg har flyttet to gange i mellemtiden, og kørekortet er ikke dukket op endnu:-)