23 januar 2007

Garn

i lange baner. Det er hvad jeg har fundet frem fra kælderen for et kort stykke tid siden. To hele sorte affaldssække står inde i køkenet lige nu, og der er en mere nede i kælderen, for ikke at snakke om de plastkasser der også er fyldt med vævegarn i forskellige udgaver.

Og hvorfor i alverden har jeg så båret det op nu når jeg er hjemme og passer Piphans? Jo, det er såmænd fordi en af vore friske damer i går havde besluttet sig for at hun ville strikke nogle færøske sutsko, med mønster. Efter at have studeret strikkeopskriften ganske nøje, meldte hun så pas på den, for som hun sagde, den var simpelthen ikke til at forstå.

Nu skal det komme an på en prøve, jeg er begyndt, og indtil videre går det meget snildt. Jeg har så ikke færøsk garn som der står at det skal være, men mon ikke det kan lade sig gøre med noget af mit norske Rauma 3 tr. strikkegarn.

Og så noget helt andet det er at jeg for meeeeeget lang tid siden sagde ja til at lære at danse tango. Bordet har fanget, jeg skal afsted allerede på søndag!! Uhh, det hved jeg ikke lige hvordan det kommer til at gå, men det må komme an på en prøve. Om ikke andet så skal jeg da nok få brugt lattermusklerne!

5 kommentarer:

Therese sagde ...

Uha uha, glææder mig til at høre om tangoen. Har du dansesko???

Judith sagde ...

Nej jeg har ingen dansesko:)

Anonym sagde ...

Jeg er nu ganske sikker på at netop ´du´ får et ganske fine sutsko ud af dit norske Rauma garn, du kan jo bare alt det der. Og tænk sig at du skal lære at danse tango..........det lyder ganske spændende og morsomt, ja helt sikkert noget der skaber livsglæde.
Knus fra Mons

Natmaleren sagde ...

Du sku ta og slå dig med på det der tango mons, det bliver hylende morsomt det er jeg sikker på!

Anonym sagde ...

Du kan købe Færøsk garn her´.

www.hmbs.dk