07 december 2006

Nisserne

er på spil, det er jeg ret sikker på. I dag efter en rigtig go dag på arbejedet med masser af borgere, julesange, oplæsning, og ikke mindst gymnastikhold hvor alle mødte op, kørte jeg en smut forbi Næstved posthus!

Jeg skulle sende pakker op til Norge, og så skulle jeg liiiiige ha styr på gaven fra Therese som var forsvundet! Så jeg spurgte pænt den unge pige bag skranken om hun kunne huske projekt Hyllinge og pakkerne der var problemer med. Det kunne hun sørenmig, fantastisk, tænkte jeg. Nå men jeg spurgte så efter et efterlysningsskema som de jo ikke havde i Hyllinge men som jeg mente de måtte ha. Det havde de da også men hun ville da lige kigge om den nu havde havnet hos dem. Altså pakken! Det var den, den lå pænt på en hylde og ventede kun på at blive hentet. Og det blev den så. Det var lige før at jeg nærmest kunne mærke et lettelsens suk fra den, over at blive fjernet fra al den virvar der var på posthuset.

Og på billedet kan i så se hvad der var i. En pose grøn the med kvæde, thekugle og en kartoffelskræller. Tak for det Therese, jeg er blevet ekstra glad for denne pakke, for jeg regnede aldrig med at få den.

Så god dag i dag ja, absolut.

Forøvrig så måtte jeg da ta en hård opbremsning på vej hjemover. En fasan hane og fire høner var ude og spadsere sig en sen eftermiddagstur, ude på vejen selvfølgelig, omme bag en sving.....

3 kommentarer:

Therese sagde ...

Godt at du kunne bruge det. Og det er jo allerede på søndag igen at det er advent, så mon ikke der ryger noget i postkassen i morgen? Så må vi se om den også forsvinder :-D

Anonym sagde ...

Ja, nisserne er åbentbart rigtigt på spil især i Post Danmark igen, men godt du fik Thereses gave omsider.
Og mht de her sene eftermiddagstimer - så er det jo ikke særligt nemt at se i tusmørket, så jeg tror nu, du ville være undskyldt, hvis du havde ramt en hane(til gryden :)
Knus Mons

Judith sagde ...

Ja der skulle gerne komme en pakke mere i morgen, lad os nu se, det kan være den skal hentes i Slagelse.......