08 december 2006

Lamper

blev der ingen af i dag. Jeg stod i ca en halv time og trippede for at kunne få noget hjælp efter at ha set to lamper jeg ville købe. De havde ikke tid, - så jeg gik! Og sparede de penge, i dag, for i morgen tidlig er jeg på banen igen, godt nok i en anden forretning. Jeg vil ha de lamper!

I morges da jeg kørte på arbejde i halvmørket, så jeg en skikkelse gå ude på marken. Hvad laver han der, tænkte jeg. Det fik jeg så at se da jeg var helt oppe ved siden af, det var bonden der var ude at så ( tror jeg nok ), han gik med en kæmpespand under den ene arm, og stak den anden hånd ned i og kastede ellers udover. Marken må ha været for våd til at bruge traktoren, men hold da helt op et arbejde...... Gad vide hvor mange timer han har brugt på det??

På vej hjem så jeg fire ud af de fem musvåger. Den i vinterdragt var der desværre ikke. Men de er her endnu.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kan det passe at man stadig sår på den gammeldags måde? Det er måske ikke så tosset. Være fri for larmen fra traktoren og gå der og opleve dagen komme.

Natmaleren sagde ...

Ja, jeg vil håbe at bonden kunne nyde det i fulde drag at gå derude på marken tidlig om morgenen. Se lyset komme, og ikke mindst høre naturens egne lyde.