06 december 2006

Dagen

i dag er gået temmelig hurtig. Der har været nok at se til på arbejdet, mange småting der skulle ordnes, drillenisserier, ja der var en der havde hældt risengryn ud over mit skrivebord!! Hævnen er sød siger jeg, når jeg engang finder ud af hvem det er!!!!
Men det er godt nok, at der er noget at ta fat på, som sagt så flyver tiden afsted.

På vej hjem i halvmørket så jeg en af musvågerne der kredsede over marken. Gad vide om de andre så er i nærheden. Jeg kommer da nok til at slå op i fuglebogen og læse lidt mere om dem.

Jo, så hørte jeg selvfølgelig i radioen, det er der jeg får nyhederne fra da jeg har valgt ikke at ha fjernsyn forløbig ihvertefalde, at salget af Viagra er steget ganske markant nu her op til jul. Og den store overraskelse var selvfølgelig at det var mænd der købte ekstra mange op til jul.... Det skulle vel ikke ha noget med julefrokosterne at gøre?, jeg kan da tydelig se det for mig, 33 mandfolk der sidder og sluger en pille og samtidig rejser sig op.... Fnis, den var på kanten...

Nå men bortset fra det, så har jeg fået tømt endnu en flyttekasse. Der fandt jeg mit kaffestel som jeg arvede efter farmor og farfar. Det er brugt to gange, til Thereses barnedåb og konfirmation. Det skal der laves om på nu, det skal ikke være gemt, det skal bruges skal det.

I morgen vil jeg se om jeg ikke kan nå at få købt nogle lamper, jeg vil ha noget mere lys!!! Er ved at blive idiot af at ikke kunne se en disse efter at der er blevet mørkt udenfor. Ja det må være det jeg skal!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fnis :) 33 mandfolk thihi

Natmaleren sagde ...

Må du nok sige, hi hi!