05 december 2006

I

dag har været en underlig dag. Det startede med at jeg kørte afsted til den anden ende af byen. Der skulle vi ha en times undervisning hele teamet, bagefter var der teammøde. Så kunne jeg sætte mig ind i bilen og køre tilbage til den anden ende af byen igen. Klokken var nu nærmere halv elleve. I gang med de forskellige gøremål, og tiden gik og gik. Så var klokken halv fire og det var på tide at køre hjem.


Jeg skulle egentlig ha været forbi posthuset men kunne ikke overskue en skid for jeg var smasket oppe i hovedet af alt mulig.
Kender i ikke de dage hvor alt bare kører i et ?

Sådanne har mine kollegaer også haft det i dag, det har bare været dagen for os alle sammen. Så jo, i dag har været en underlig dag.

Julestemningen begynder så småt at melde sin ankomst. I dag fik jeg lavet en aftale med en af mine kollegaer ( som også er halvt nordmand ) at jeg bager" krumkaker" og hun laver "surkål", så bytter vi lidt, og så har vi begge dele. Det er dejligt at man kan det.

De sidste mange dage jeg er kørt hjem fra arbejde har jeg set fem musvåger ude på marken. Den ene i vinterdragt. Det er noget så smukt at se. Det er en ret imponerende fugl, specielt er det spændende at få set dem på så nært hold.
I dag var de så væk alle sammen. Gad vide om jeg får dem at se igen ?

5 kommentarer:

Therese sagde ...

Jo mon ikke du får dem at se igen. Kan være de er smuttet ned til gadekæret sammen med ænderne :-)

Natmaleren sagde ...

Nå ja Therese, det kan være de sidder og spiser sammen med ænderne og fasanerne i morgen tidlig...

Therese sagde ...

Ja...eller det kan være de sidder og spiser ænderne og fasanerne i morgen tidlig....

Natmaleren sagde ...

Hi hiiii.....

tina sagde ...

JA, lad os satse på en mere " fredelig" dag i morgen !
knus Tina
ps. sov godt.