10 december 2006

Bagedag

havde jeg besluttet at det skulle være i dag. Og jeg var selvfølgelig i hopla, da jeg også havde fået vasket vinduer.
Jeg gik så i gang med at finde ting og sager frem der skulle bruges, men ak og ve, jeg manglede da nogle småting. Så der var et at gøre, køre til Hyllinge brugs, og samtidig tænkte jeg at så kunne jeg jo ligeså godt sende den sidste pakke til Norge. En lille kuvert, de mindste af dem med bobleplast inden i.

Ind i bilen med mig, og afsted det gik i det rigtig gode vejr. Kort tid efter stod jeg så inde i butikken. Jeg fandt de varer jeg skulle bruge, og gik så hen til postafdelingen for at sende det lille brev.
Kunne jeg så få det sendt derfra? NEJ! Der kan man kun hente pakker, ikke sende. Så nu må jeg forbi Næstved posthus igen. ...... Ja ja, så ved jeg da det, og blev da lidt klogere.....

Hjemme igen stod den så på julesmåkager, og her er så resultatet for i dag.Berlinerkranse, silkekaker og sirupssnipper. Mangler så vaniliekranse ( det bliver i weekenden når Therese kommer en smut forbi ), rosetter og krumkake.

Jeg sluttede eftermiddagen af med at gå en rigtig lang tur. Det gjorde godt at få noget frisk luft, og der var en skøn solnedgang med en nærmest rød himmel.

10 kommentarer:

Einpekkar sagde ...

Det later til at du etterhvert begyner å få et noe anstrengt forhold til Posten ;-)

Natmaleren sagde ...

Ja posten er ikke som den har vært nei....

tina sagde ...

ej, hvor har du dog været flittig !
jeg er lige kommet fra min mors fødselsdag. gående hjem ! Nåede lige hen til Nyholsted c. da min cykel var tooootal flad, øv altså. Syntes godt nok turen på gåben var lang hjem.
Hvis jeg ikke lige er der på slaget 8.00 imorgen mandag, så er det fordi jeg lige skal finde ud af morgenstunden.........
knus tina

Therese sagde ...

Mmmmmmm hvor ser det godt ud ! Glæder mig til at smage :-D
De havde ikke lige din adventsgave på Hyllinge?? ;-)

Natmaleren sagde ...

Jeg turde slet ikke spørge.....

Signe sagde ...

Det ser lækkert ud :)
Og hvor er du priviligeret at bo så smukt som du gør .. blæs posten et stykke (ok kan godt se det er surt, men...) og nyd omgivelserne.
Solen er den mest fantastiske maler jeg har set :D

Anonym sagde ...

Spis nu ikke for mange af de der kager - husk vi er mange juleaften.
Vøninden i Drømmehuset

Judith sagde ...

Signe, ja jeg er ret priviligeret når jeg kan bo sådanne et sted. Jeg bliver også mere og mere glad for det. Naturen er lige om hjørnet,og jeg har masser af dyreliv lige udenfor vinduerne. Det er bare så perfekt det hele.

Vøninden, det bliver nok spist før juleaften, jeg skal jo ha unge mennesker på besøg, og vi skal råhygge.
Men jeg har en stor landand med;)

Anonym sagde ...

Umnnn, de ser nu ret gode ud og skal nok blive spist. Har været afsted efter hvidkål, kommen og div., så nu må surkålen også være i hus i år. Vi ses Mons

Judith sagde ...

Mons, du laver surkål, jeg bager krumkaker, og så bytter vi lidt.