10 december 2006

Glædelig

overraskelse fra morgenstunden. Jeg var lige stået op, havde dog nået at brygge mig en kop kaffe, og skulle i gang med dagens første smøg. Den kræver ro og fred da jeg stadigvæk efter mange år som ryger, bliver rundtosset af den første, altså smøg.

Så var det at det bankede på døren. Jeg lukkede op, sagde god morgen til min udlejer, hvorpå han sagde: "Morgen og morgen, den er nu nærmere halv ti, og så er det vel ikke morgen mere."

Nå, men han stod så der med en stor spand med vand i og diverse ting og sager. Han spurgte om det var i orden at han vaskede mine vinduer nu!!!! Mine vinduer,- dem regnede jeg da selv med at jeg skulle klare, men næ nej, det hører med i huslejen at jeg får vasket vinduer, godt nok udvendig, men det er da utrolig fornemt syns jeg. Hold da helt op.

Jeg har aldrig boet et sted før hvor der er vinduesvask inkluderet i huslejen, jeg tror aldrig jeg flytter herfra.

6 kommentarer:

Therese sagde ...

wow sikke en service!! Han må da også gerne komme herind og vaske mine vinduer!!
Kan sgu godt forstå du aldrig flytter derfra!

Judith sagde ...

Nej det er ret flot syns jeg. Hvor mange gør det for deres lejeboere?

Farmer sagde ...

Hvordan sikrer jeg mig mon mod, at min lejer kommer til at læse dette indlæg?
Det serviceniveau er jeg ikke i stand til at leve op til. Flot!

Judith sagde ...

farmer, kan du ikke få lagt en blokering ind på lejerens computer så der ikke er tilgang til denne blog?
De unge udlejere er meget bevidste om at der skal være godt og dejligt at bo her, så jeg skal heller ikke slå græs ( har en lille plæne foran stuevinduerne ), skifte skraldepose i stativet udenfor,så det er rigtig nok, jeg er meget heldig. Men helt klart, det er absolut ikke noget udlejer normalt gør.

Anonym sagde ...

Ham kunne jeg nu godt tænke mig at låne i ny og næ......mine vinduer ´trænger´ men heldigvis er det den mørke tid på året :) Dejligt for dig, du har fortjent det, det er bare med at nyde det. Knus Mons

Judith sagde ...

Mons, jeg vil gerne sige til den unge mand at der er efterspørgsel på ham...