14 oktober 2006

Puslerier

Frisk luft blev det, en hurtig gåtur rund på stierne omme bag huset. Og så har jeg ellers haft gang i den mere eller mindre siden jeg kom tilbage.

Jeg har travlt med at få lavet disse færdige. I alle mulige udgaver.Nu mangler jeg så en del småting, som selvfølgelig ligger nede i kælderen, i flyttekasser. Har jeg fundet den kasse, nej selvfølgelig ikke. Så i morgen må jeg en tur derned igen, og rykke alle kasserne frem.... Øv, det er ikke lige det jeg har mest lyst til, at knokle løs med det.

Forøvrig så har jeg en lejlighed i sigte. Den var planlagt færdig i år, men det kan være at det trækker ud så det bliver i starten af det nye år. Men det kunne nu være dejligt hvis den blev færdig i år. Så kan jeg få pakket ud kan jeg, og behøver ikke lede efter tingene!

Santana Jam, det er det der kører i disc`en lige nu, nogle gamle numre. Go musik når man sidder og pusler.

6 kommentarer:

Einpekkar sagde ...

Nå skal du se det er de der små nisser du putler sammen som har skylden for de ekstra gram. De troller på deg for at du skal slippe dem fri.

Judith sagde ...

De blir sluppet fri i november, og da ser jeg fram til at kiloene rasler av kroppen!

fivetosix sagde ...

Nååååh hvor er de søde ;-)

Judith sagde ...

Fivetosix: Tak skal du ha for det!

fivetosix sagde ...

Jeg syntes også de bliver meget mere vedkommende fordi du tidligere har fortalt at du samler materialerne hjemme i Norge.
Det er ikke blot "Panduro-Hobby-Nisser".
Det er nisser med sjæl ;-)

Judith sagde ...

Panduronisser er det bestemt ikke nej:)