22 april 2006

Låst ude

Solen skinner, det blæser men det er skønt vejr derude. Og jeg skal også ud at gå tur igen om lidt.
Min mobil virker nu, var inde i Sonofon, og fik fluks et nyt sim kort til at sætte i. Dejligt!
Da jeg så kørte hjem derfra, havde vørtinden låset mig ude, - og havde jeg taget nøgler med? NEJ, det havde jeg ikke!! Så efter at at have fartet rundt til dem jeg troede havde ekstra nøgle til drømmehuset ( Ingen af dem var hjemme ), Så måtte jeg se det i øjnene, jeg kunne ikke komme ind! Hvad gør man så? Jo man sætter sig godt til rette i sin bil og spiser en mad når man nu aligevel havde handlet ind til frokost, så det gjorde jeg. Omsider kom vørtinden hjem, hun havde også været ude at handle, og begyndte at hive poser ud af bilen.
Selv om hun havde parkeret sin bil lige klods op af min, ja, så så hun ikke at jeg sad der og spiste mad... Så det endte med at jeg kastede mig ud af bilen, hvilket der forskrækkede hende noget, stadig tyggende på min mad, for at hjælpe med at bære varerne ind. Og så fik vi lige snakket og ordnet og alt det der, så til sidst måtte jeg gå ind og sove..... Det gjorde jeg så næsten i to timer indtil Therese ringede og vækkede mig.... Og nu, nu er det tid til at få noget luft og sortere lidt i tænkeboksen.... Hygge til jer alle.

1 kommentar:

Trine sagde ...

Det lyder da som lidt af en udtur, men altid noget at du havde lidt mad i bilen, og at du i det mindste havde en bil, du kunne vente i.