17 marts 2006

Poker

Vi skulle egentlig ha pokeraften i dag. Men den er udsat til i morgen.
Vøninden og jeg har aldrig spillet poker før men vi kaster os ud i det i morgenaften. Det skal nok blive morsomt Vi rigger til med at arrangere et rigtig pokerbord oppe i stuen. Før vi når så langt skal vi lige have lavet noget mad. Menuen består af 3 slags hjemmebagt brød ( italiensk m soltørrede tomater, flute med havreklid og grovboller med diverse krydderier ), helstegt rådyrkølle med hvidløg og basilikum, hasselbagte kartofler, svitsede broccoli, babymajs, sukkerærter,snack peber, gulerødder, tranebær og pinjekærner. Og sidst men ikke mindst sauce!!!
Ud af alt dette som vøninden har været med til at planlægge, har hun meldt ud at det hun kan lave af disse ting er saucen....Hvem skal så lave resten?
Nu er det jo sådan at vi selvfølgelig ikke kun skal være os to alene om at spille poker, vi kender jo ikke spillet, så der kommer lige fire mere, de tre kender spillet og det vil så sige at så er vi tre der ikke gør. Jammen, jammen, jammen, det kan ikke andet end blive en sjov og ret morsom aften. Jeg glæder mig allerede og det kan da være at jeg ender med at blive grøn i hovedet til sidst!!

Ingen kommentarer: