19 marts 2006

Dagen derpå

Så er det dagen efter store pokeraften! Vi fire der aldrig havde spillet før, kom hurtig ind i reglerne, og så kørte det bare derudaf til de lyse morgentimer. Klokken fire var huset tomt, og vi var trætte, og sengen kaldte.... Nøj hvor det var lækkert at lægge sig ned!
Vi spillede heldigvis ikke om rigtige penge, for så var det da gået gruelig galt for nogle... Phuha.... Men helt sikkert er det at vi skal alle seks mødes igen om ikke for længe, og så står der poker på programmet
Ellers så har jeg været ude og gå en lang tur, nåede det ikke mens solen skinnede, men hvad, vi har da gadelygter der hvor jeg bor, og det vigtigste, frisk luft!

Kreativitet giver flere sekuelle partnere
Har du et kunstnersind, er det meget muligt, at du har haft flere seksuelle partnere end gennemsnittet. Kreative personer, fx malere og digtere, har op til tre gange så mange partnere i forhold til " almindelige " mennesker, siger engelske forskere. Årsagen kan være, at kreative personer hyppigere lader sig styre af seksuelle impulser og de muligheder, der opstår. Samtidig skulle de ikke lægge så meget alvor i parforhold som "almindelige " mennesker.

Kilde: The Journals of Royal Society

Ingen kommentarer: