07 januar 2017

Januar måned

I det nye år er godt i gang. Jeg har lagt ud med 30 dage uden sukker, kun det naturlige som i frugt osv. Der er egentlig ret mange produkter der indeholder sukker, noget jeg ikke har tænkt så meget over. Min købepesto, den med tomaterne er lagt på hylden indtil videre. Jeg er ret optimistisk, det går faktisk ualmindelig godt med tanke på den sukker afhængighed jeg har udviklet specielt efter jeg mistede mit arbejde. For meget hjemmehygge sætter sig både her og der ;-)


Krumkagerne fra julens hjemmebag, de er borte og væk, men jeg kan mindes duften når jeg ser billedet af dem.
De skal serveres med multecreme. Flødeskum rørt op med multebær. Nu vil vil der gå et år igen før de skal laves.

Julen blev tilbragt i Brønshøj sammen med børnebørn, svigersøn og Therese, nåja og Max the dog.For første gang i nærmere ti år valgte jeg at købe et juletræ. Den gamle pynt samt de hjemmelavede nisser kom frem igen. Norske og danske flag, jeg er vokset op med begge dele og har selv valgt at føre det videre. Så er begge nationaliteter som jeg er efterkommer af repræsenteret.

Jeg har mange drømme for det nye år, hvor realistiske de er må tiden vise, men jeg tror på at de vil kunne lade sig gennemføre.
2017 skulle gerne være mulighedernes år og ikke mindst rette op på der foregåendeder der absolut ikke er at råbe hurra for.

At få min blog op at køre igen er et af målene, så nu blev førte indlæg skrevet.

Godt nytår til alle og må det nye år bringe os alle masser af glæde for det kan man nemlig ikke få nok af :-)


3 kommentarer:

Lene sagde ...

Tak og i lige måde. Stærkt med sådan et sukkerstoffer. Jeg hepper :-) Og det er skønt at have dig tilbage. Det må være hårdt at miste sit arbejde,pøj pøj med planerne.

Lene sagde ...

Autokorrektion er irriterende. Der skulle stå sukkerstop

Natmaleren sagde ...

Tak for det:-)
Sukkerstoppet er kun seks dage gammelt men det faktisk rigtig godt indtil videre.
Det var lidt af en omvæltning at ikke have noget arbejde mere, jeg skriver lidt om det både før og efter når de sidste uafklarede ting er kommet på plads. Lige nu er jeg i venteposition.