02 april 2015

Påsken

Begyndte for mit vedkommende i dag. Jeg har fri og skal først på arbejde tirsdag. Ahh det er så skønt med nogle fridage.
Jeg har sovet længe, utroligt nok, og der har ikke været hund ude ved siden af og vække hele vejen. Gad vide om den holder påskefri, det kunne være noget så i orden.

Jeg har jo fået påskeæg af Therese, det er tradition blevet at hun får sit hvide chokoladeæg ( svigersønnen får også ), og Spunken med. Han er stor nok nu til at kunne glæde sig lidt over alt det påskesjov.

Her er hvad jeg fik fra familien :-)Summerbird chokolade / marcipan æg. Nogle med fyld i. Det lilla smagte af solbær. Tænker jeg hapser en bid af alle for at se hvad der er i ;-)

Senere i dag skal jeg til påskefrokost. En lille sluttet gruppe i år. Det er ok for mit vedkommende, jeg er nok blevet lidt kedelig de sidste år ( ja tro det eller ej ), og gidder faktisk ikke det helt store show mere...

Om lidt vil jeg drage afsted til træning, den skal også passes, og så genstår det såmænd kun at ønske læserne her på bloggen en rigtig god påske.
4 kommentarer:

Madame sagde ...

Så lækre påskeæg du har fået :-) Rigtig god påske og god træning! Jeg skal på en travetur i 'Fugleparken' i Græsted :-)

Natmaleren sagde ...

God på ske til dig også. Håber din travetur var god :-)

Therese sagde ...

Mmmm, det hvide æg smager også lige som det skal :-D

Natmaleren sagde ...

👍👍