18 maj 2014

Foråret er skudt godt igang, det spirer og blomstrer overalt. Dufte i den svage vind. Fra rapsmarker, æbleblomster, nyslået græs. Det er så dejligt. Var jeg en kat ville jeg ligge og ose hele dagen, strække mig lidt, spise og drikke og så ose igen.

Jeg har en stor have med masser af blomsterbed, æbletræer og et enkelt pæretræ. Det er rigtig hyggeligt og kræver en god del arbejde for at holdes nede. Jeg holder det en trediedel nede, for er det noget jeg egentlig aldrig har været, ja så er det havemenneske med stort H. Men jeg hygger med den smule jeg nu får lavet.

Jeg har sået solsikker og de er kommet godt op af jorden. Mine blomsterløg fra Isabellas gårdhave ( der ligger lige i nærheden ) er også kommet op og i fuld flor. Så smukt.

Chilifrø, syv ialt, er også sået i krukker og alle er skudt i vejret. Det er så dejligt for det er frø der kommer fra en af mine afdøde venner. Nu vækker planterne miner til live om sang, banjo, varm kartoffelsalat og sommerfester. Det var tider :-)

Jeg er flyttet fra det skæve hus, det blev for skævt til sidst. Nu har jeg købt hus i mit gamle område, nær ved glasværket. Mosen ligger lige ved siden af. Det er der vi ser kvælerslanger eller var det en hugorm , datteren min, guldklumpen og jeg.

Her er godt at bo, et varmt hus, ingen skævheder og gode naboer. Og en stor stor have :-)

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Hvor er det dejligt at opdage et indlæg fra dig. Tillykke med dit nye hjem og dejligt at I sammen kan opdage vilde, farlige dyr (jeg hader hugorme uden nogensinde at have set en) :-) god søndag til dig

Madame sagde ...

Det var en dejlig overraskelse at se dig i readeren igen - tillykke med dit nye hus. Haven lyder skøn og også, at du bor nær ved mosen og har fået søde naboer.
Rigtig god søndag nede sydpå

Natmaleren sagde ...

Lene og Madame, - tak skal i have. Håber jeres søndag også blev fin. Min gik med oprydning og genbrugstur :-)