07 november 2009

Johnny Winter

var jeg da lige inde og høre i går. Er du svedt den mand kan stadig spille guitar, wow siger jeg bare. Jeg er så glad for at jeg kom afsted, det var helt vildt godt:-)

En gang for mange år siden og vi taler virkelig om mange år nu,- da jeg var omkring de 17 somre blev der sendt en årlig koncert med alle de dengang store navne. Det var bare noget man skulle se, og som regel mødtes man nogle stykker og hang ud hele natten for at se netop sit favorit band eller musiker.
Jeg havde en kæreste der hed Jan på det tidspunkt og vi riggede os til ved tolv tiden ( midnat ) og ventede så på at Johnny Winter skulle på. Det kom han så ved fire tiden om morgenen, tænk så lå vi der i alle de timer bare for at se og høre ham. Fantastisk at tænke på. Og nu har jeg så både set og hørt ham til koncerten i går 31 år efter..... Skal vi sige tiden går;-)

Nå ja jeg må da også hellere fortælle at aftenens publikum var "typer" hvis jeg kan sige det. Det var ret sjovt at se så mange halvgamle ungdomer ( hi hi jeg er med i den kategori ) der kom i deres 70´er stil. Fyrene med halvlangt til rigtig langt hår, fuldskæg i mange variationer, hestehaler osv osv. Kvinderne fulgte godt med, og det var faktisk både hyggeligt og rart at se dem alle sammen. Og de er bestemt ikke at finde i det daglige byliv.

3 kommentarer:

Therese sagde ...

Dejligt at du kom ind og hørte ham :-)

farmer sagde ...

Pudsigt!
Jeg var til koncert med herre for ret nøjagtigt et år siden. Her ER utrolig. Kan knapt gå, men spille....!!!


I aftes stod den også på blues i Posten i Odense.

Natmaleren sagde ...

Therese: ja for den da:-)

Farmer: Han var og er simpelthen fantastisk. Han kom nærmest vaklende ind med to fuldvoksne mænd ved siden af, satte sig ned på stolen, mumlede noget i mikrofonen og så brød det fuldstændig løs i vildt guitarspil. Hans hænder fejler bestemt ikke noget. Og så afsluttede han med Highway 61, nok det nummer han er mest kendt for og det varer længe:-)

Dejligt du har været afsted for at høre noget blues, det er rigtig god musik:-)