15 marts 2009

Akryl i døgndrift....

Jeg er og har været i gang de sidste weekender + en enkelt dag i ugen. Jeg kunne godt bruge mange flere timer til det her, men de er der ikke desværre lige nu.
Det øverste er et jeg er i gang med, og ja det er jeg sådanne set også med det nederste, to stykker har jeg plads til at arbejde på nu efter at jeg har rokeret om i stuen så halvdelen nu er blevet viet til arbejdsplads. Gulvet har jeg dækket til med hvid voksdug, 6 meter, men mangler en meter som jeg skal have købt en af dagene.
Det nederste billede med murstenene er Thereses. Her for ikke så længe siden bad hun gudhjælpe mig om at få det,- og så fik jeg sindsygt travlt for det var slet ikke færdigt. Men nu om ikke så længe så er det leveringsklar:-)
Jeg spiller høj musik, jeg lytter til min datter selvfølgelig og det hun har lavet. Rigtig god arbejdsmusik skal jeg lige hilse og sige. Og ellers så er det Pink Floyd der runger i ørene, og så er jeg ellers tabt for omverdenen.
Nu vil jeg pakke mig sammen, jeg skal hen og gå en lang tur i "paradiset", og bagefter kører jeg til Fensmark. Sørenmig om det ikke er arbejdsdag i morgen og det skal jo passes.
Så fortsat god søndag til alle.


6 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Hold op, hvor det da lige hev i mig, jeg er vild med dit murstensbillede, - jeg maler selv, men det er meget længe siden, at jeg har kunnet finde gnisten, det er faktisk over to år siden. Jeg har stået og gloet på et tomt lærred flere gange, jeg har også lavet noget, - jeg ikke aner hvad er, det skal sikkert dækkes igen, men da jeg så dine billeder her, så rykkede det i mig, gad vide, om jeg kan komme i gang!
Tak for kikket!
Mkh. Vibeke

Sifka sagde ...

Uden at forklejne Therese, men Pink Floyd er vildt godt!

Jeg er også vild med dine billeder, måske især det øverste:)

Sebastian sagde ...

Sjov 3D-effekt i det øverste billede; men det nederste det er altså flot, kan godt forstå, at hun gerne vil have sit billede ;)

Ved ikke om hendes musik er god at male til; men den er god at lytte til :)

Natmaleren sagde ...

Vibeke: hvis jeg har været bare til en smule inspiration for at du kunne komme igang igen, så er jeg rigtig glad:-)

Sifka: Pink Floyd er rigtig godt, og tak for din kommentar:-)

Sebastian:Tak for kommentar og velkommen forbi min blog.
Jo Thereses musik kan man godt male til samtidg med at den er god at lytte til.

Maja sagde ...

Spændende judith.. Og ja hvor sjovt med vores synkron-farvevalg:)
Kys og kunstner

Natmaleren sagde ...

Maja: ja det er ret sjovt at vi begge kaster os over de nærmest samme farver, det må ha noget med årstid og humør at gøre:-)