04 februar 2009

Hanejagt

stod den på i søndags, det var sidste dag man havde lov til at skyde haner. Ja altså fasanhaner i tilfælde nogle skulle være i tvivl;-)

Det gik hen og blev en ganske så fin dag. Jeg mødte nye mennesker, og så en gammel kending jeg ikke har set i nogle år. Og det var rigtig hyggelig.

Jeg havde pakket fotoapparatet ned men glemte helt at tage billeder, jeg var for optaget af alt det der skete, og egentlig var det ikke så meget når det kom til stykket. Men øjnene skal have lov til at nyde, og det gjorde de så. Billederne ligger nu lageret i min hjerne, og det er vel heller ikke det værste.

Jeg gik sammen med jægeren der bankede på min dør sidst i december måned. Jagten var på hans ejendom, og jeg valgte at være med til at drive i stedet for at stå på en post.
Vejret var kanon, alt var simpelthen perfekt, det kan der ikke klages nok på.

Vi lettede sågar en dværghøne, hi hi, og heldigvis for den blev der ikke sigtet og affyret skud. Til gengæld kom en af hundene med en flot flot hane der skreg eller hvad den nu gjorde som død og helvede. Hunden var stolt da den afleverede sin flotte fangst. Og den forskræmte hane var ikke skadet så den blev lige lukket ind i hønsehuset indtil vi var færdige med jagten.

På paraden lå der seks fasanhaner, der skulle have været flere men de var nået at smutte før vi kom afsted. Resultatet havde nok været anderledes hvis vi var gået i gang tidligere, men det gjorde vi altså ikke.
Og det vigtigste var at vi alle havde en dejlig dag med masser af fantastisk natur omkring os.

3 kommentarer:

Farmer sagde ...

Jamen det var da dobbelt udbytte i forhold til VORES sidste kokkejagt.
Tillykke med det.

Lene sagde ...

tillykke med udbyttet og den dejlige dag. .

Natmaleren sagde ...

Farmer og Lene: tak for det:-)