02 december 2008

Julen sig nærmer

og jeg har ikke købt en eneste julegave endnu. Der skal sendes pakker op til Norge, så jeg må vel hellere gøre et eller andet,- selv om det ikke lige frem er lysten der driver en. Jeg kan simpelthen ikke få taget mig sammen, gad vide om en uges uafbrudt søvn kunne hjælpe på
det, det tror jeg;-)

Ude på mit arbejde er der fuldt juleri, der er pyntet op til den store guldmedalje, og jo, det er skam hyggelig. Små juletræ udenfor med lyskæder, nisser i vinduerne, hjerter der hænger ned fra loftet både ude i gangen og inde hos os. Dekorationer der glitrer, mine kollegaer har rigtig gjort noget ud af det, og de gamle hygger sig. Og det er vel egentlig det vigtigste, det er for deres skyld alt er blevet arrangeret. At vi så også hygger os, ja det er jo kun dejligt:-)

Men det var de julegaver der, gad vide om jeg får det gjort, helst en af dagene.......

6 kommentarer:

Therese sagde ...

Jeg glæder mig til at komme på juleferie - og sove ;-) En romtoddy får vi vel også klemt ned!

Natmaleren sagde ...

Jo det er jo traditionen tro lille juleaften at vi drikker romtoddy samtidig med at pynten kommer frem, så jo jo det skal nok blive jul i det lille hjem:-)

Anonym sagde ...

jeg har heller ikke købt nogen gaver endnu.
Jeg synes efterhånden at julen ikke er så hyggelig mere. Stresset med at få pyntet op, tage til julefrokoster, bage kager, købe gaver osv. overskygger det som julen egentlig skulle handle om, nemlig hygge

Anonym sagde ...

Kjøp alt på en gang, - og SÅ kan du hygge deg. For det er jo faktisk ganske hyggelig.

Lene sagde ...

Enig med hege, ud i byen med listen og ikke hjem før det er overstået, så ikke flere tanker om det ;-)

Og så håber jeg det gik godt med eksamenen i fredags.

Natmaleren sagde ...

Jammen det kan jo være at det så er det jeg skal gøre, købe det hele på en gang og så er det overstået. Kan godt se at det hjælper, det er nok tanken på at det går over længere tid der gør at det hele nærmest bliver uoverskueligt:-)

Og eksamen gik som forventet.