06 august 2008

Gråvejrsdag

men der er lunt udenfor. Alle vinduer der kan åbnes er åbne. Jeg går og pusler rundt inde på soveværelset der forøvrig også er arbejdsværelse. Væggene er gråmalede, de sluger lyset, og i dag er egentlig en dag hvor jeg syns jeg har brug for alt det lys jeg egentlig kan få nettop på grund af at der er så gråt udenfor.

Jeg sorterer i alt mit stof. Der ryger en god del ud, det vil sige der er en der skal have det kigget igennem i morgen, og alt det hun kan bruge tager hun, og resten bliver kylet ud. Jeg har været i gang i nogle timer nu, og det begynder at hjælpe på det.
Den tomme plads kommer hurtig til at blive fyldt op, med alt det jeg har liggende i plasticsække rundt omkring på gulvet. Tilgengæld kommer jeg til at få et gulv igen, og det er jo ikke det værste der kan ske:-)

I morgen kører jeg så afsted med alt det jeg har pakket i dag, og begynder at sortere på nyt i alt det gamle grej jeg har liggende der. Og så kan jeg ellers begynde at slæbe hjem igen........

Nu er det begyndt at regne, jeg tror jeg skal have fundet noget musik frem så der kommer noget gang i den, ellers så kommer jeg da til at sløve helt hen.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da helt op, hvor du får ryddet op. Skal du flytte fra dit sted? Undskyld jeg er lidt nysgerrig?

Fortsat dejlig aften til dig ;-)

Natmaleren sagde ...

jeanette mariae: nej nej jeg skal ikke flytte.
For en del år siden flyttede jeg nogle af mine ting ud på den gamle kro som jeg har skrevet om. Det har stået der i en fem år eller deromkring, og nu er drengene der bor der ved at restaurere hele hytten så derfor skal jeg hen og kigge på mit grej,- og sortere igen:-)
For at få plads til det jeg nu skal ha med hjem derfra har jeg så måttet rydde op herhjemme, sortere og kassere. Og hold da op hvor jeg er blevet til en "samler", hi hi.

Ha en dejlig aften du med:-)

Anonym sagde ...

Ja, der er jo en forklaring på alt, og selvom jeg følger godt med her, var den smuttet for mig.

Pust støn med al den oprydning. Men det er så dejligt, når det er gjort. Energierne letter. Bagagen letter. Ud med det gamle så der er plads til alt det nye vidunderlige der venter, er blevet vores motto her.

Knus herfra ;-)