12 maj 2008

Liljekonvallerne

blomstrer. Jeg ved godt hvor de er at finde nede i skoven, men de her har jeg nu fået. Jeg har "lånt" Thereses kamera, det er derfor at de er så fine i billedkvaliteten, - i forhold til min mobil.

Therese skulle med toget i går aftes, men først skulle vi lige forbi vøninden og hilse på. Efter et par timer var det jo så at jeg kom til at tænke på mine bilnøgler af en eller anden grund. Og kunne jeg finde dem, ja ja de sad der hvor de skulle, inde i bilen, bag låste døre. Og ikke nok med det, husnøglen hang ved siden af så jeg ville engang ikke kunne komme ind i mit lille hjem for at hente reservenøglen. ØØØØØØØØØØØØØØØØV!!!!!

Men så var det at jeg tænkte tænkte jeg så, at min eks her ude på landet jo også havde en nøgle der passede til, for jeg har jo prøvet det der med at låse nøglerne ind før, tro det eller ej men det har jeg altså.
Så afsted det bar i vønindens bil, ud på landet, hente nøgle, en hurtig havevandring som jeg blev tvangsindlagt til nærmest, en buket liljekonvaller, røget ål og masser af æg fra de små høns. Og afsted igen, tilbage til Therese der sad helt alene i det store hus sammen med vøninden, låse bildør op, ind i huset, og der blev vi så siddende et godt stykke tid mere.

Og Therese, ja hun er her stadig, men siger at hun vil hjem i dag, om ikke så længe, for hun skal nemlig have middagsgæster.

Det må hun så have lov til:-)

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Nej, sikke en redelighed, Judith! Men jeg tror, vi alle har prøvet det med bilnøglerne, der var inde i den aflåste bil. Jeg har da prøvet det to gange.
Dit billede af liljekonvallerne er så smukt!

Lene sagde ...

Bilnøgler har jeg ikke prøvet, men at smække mig ude fra huset, det har jeg prøvet ;-)

Og liljekonvaller er så smukke :-)

Anonym sagde ...

Her sender en ekspert i at smække sig ude af bilen lige en kærlig hilsen. Jeg er blevet meget bedre, men det skyldes, at jeg efterhånden har et helt nøglebræt fyldt med ekstra bilnøgler. Og så har jeg altid et ekstra sæt i tasken, som jeg kan anvende, hvis min taske altså ikke står i bilen, når jeg kommer til at låse mig ude. Ups... Det blev vist lidt forvirret, men du forstår nok meningen. Tak for historien fra det virkelig liv. Jeg fik mig altså en morgengriner. Og dem kan man jo ikke få nok af. Morgenknuser herfra ;-)

Madame sagde ...

Kære Judith! Jeg vil lige fortælle dig, at Sifka og Andrea Husejer arrangerer blogtræf 13/6 i Tivoli kl. 15.30, fordi Marianne (Mariannes mening) er i byen. Det kunne være hyggeligt at møde dig.

Natmaleren sagde ...

madame,lene,jeannette mariae: Jeg har snart prøvet det nogle gange, og jeg fatter ikke at jeg ikke lærer det.

Angående bloggertræf så kommer jeg også lige til at tjekke lidt af, også i forhold til at jeg er på arbejde, + det tager lidt tid at kome derindaf:-)