23 april 2008

ØV ØV

skraldemanden er kørt liiiige forbi! Han har ikke taget skraldet her alene af den grund at skraldecontaineren ikke er blevet kørt ud foran huset. Det gamle stativ stod omme bagved og der var ingen problemer, det er der så nu. De kommer igen om 14 dage så her skal ikke skraldes så meget:-)
Næste gang kommer jeg til at huske at køre containeren frem, jeg må hellere lave mig en huskeseddel,- og den skal være stor!

Solen skinner igen i dag, det er skønt og om lidt har jeg et ærende der bringer mig ud i de landlige omgivelser. Kan det blive bedre.

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor var det ærgerligt med skraldebilen! Det er vi jævnlige ude for om vinteren, det er møgirriterende.
Jeg håber, du kommer ud og nyder det dejlige vejr.

Pia sagde ...

hvor irriterende, og heldigt at du kan have mere i den, jeg synes altid min har været HELT fuld hver gang bilen sku hente.

Anonym sagde ...

Man kan sgu da heller ikke vende ryggen til i ti minutter, uden der bliver lavet om på alting. Skal vi så til at ha sådan en rollator-skraldebøtte - eller svinge det eksisterende stativ op over skulderen ?
Hmprrrzz.....snerrede vøninden.

Natmaleren sagde ...

Ja det var lidt irriterende fordi sidste gang gik de ind og hentede den, men altså ikke denne gang. Den skal da bare fremover stå ude foran, selv om det ikke ligefrem er det smukkeste syn:-)