12 april 2008

En skade og en skovdue

sidder på taget på et af husene lige overfor køkkenvinduet hvor jeg sidder og vågner. Solen skinner, biler kører forbi og radioen spytter musik ud.

Idag skal jeg hjem til mig selv, fire poser er pakket der skal med, jeg skal have tømt postkassen og gjort lidt rent. Der er nok godt med støv og spindelvæv, lejligheden har stået urørt i over tre måneder nu så det er på tide at få gjort nogle forberedelser til jeg engang flytter hjem igen. Om en lille måneds tid.

Jeg har gået glip af foråret ude på landet i år, det er lidt underligt, og der er forskel på hvad man ser derude og så her. Jeg har foreksempel ikke oplevet viben med sine fantastiske fløjt og dens dansende flyveri.

Næste weekend er det fridag i vente, det er Bededag om fredagen og jeg har planer om at tilbringe det meste af dagene hjemme hos mig selv, der er nok at tage fat på, sortering af tøj ville ikke være en dårlig idè, og så i alle papirene:-)

Senere i aften skal jeg ud og spise hakkebøf med bløde løg, og så er den dag gået.

God weekend.

2 kommentarer:

Therese sagde ...

Pas nu på at du ikke bliver fanget i alt det spindelvæv, hi hi hi.

Men jeg er nu sikker på at du får lidt forår derhenne i dag. Du kører igennem skoven, med alle anemonerne. Uh, jeg bliver helt misundelig nu, for herinde er der ikke så meget som en enkelt anemone!

Natmaleren sagde ...

therese: så må jeg kæmpe mig igennem:-)

Jo, jeg glæder mig allerede til køreturen gennem skoven.