02 marts 2008

Søndagen

er kommet, det er gråt og blæser stadig udenfor, men det hindrer ikke småfuglene og solsortene i at gnaske løs på de fuglebolde Therese hængte op i troldetræet udenfor køkkenvinduet sidst hun var herhjemme.
Piverten ligger i vindueskarmen og følger nøje med, så er spørgsmålet,- er det fuglene der er interessante eller er det kuglen der kunne være sjov at lege med?

Jeg skal om lidt over til naboen og fodre to katte mere, og så skal jeg vistnok en tur i Superbrugsen efter nogle småtterier.
Men allerførst skal jeg have en kop kaffe mere og så et bad så jeg vågner og er totalt kvik, som jeg nu kan blive en søndag formiddag;-)

I aften skal jeg ud at føjte et smut, jeg er inviteret på engang varm mad bestående af: Overraskelse! Så det skal nok blive spændende at se hvad det er.

Nå, det var den kaffe, kan i have en god søndag.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og her i byen er der stadig omkring 30 grader - klokken 22 og lidt regn og torden. Og kattene lurer i dagtimerne på 'seven sisters' og kolibrier, men det er heldigvis ikke lykkes at fange dem endnu. Krams og god søndag til dig: Sri-Bente'n.

Madame sagde ...

Jeg håber, du havde en god søndag, Judith! Men mon ikke overraskelsen om aftenen blev rigtig spændende?

Natmaleren sagde ...

bente: her er bestemt ikke 30 grader, men måske engang når du veder tilbage til hjemlandet:-)

madame: det var en rigtig dejlig aften, han havde lavet mad i lange baner, roastbeef, hasselbagte kartofler og en lækker tomatsalat.