04 marts 2008

Ferie

har jeg da til og med torsdag og har haft siden i fredags. I dag er det det smukkeste vejr udenfor, solen er skarp, himmelen er blå og jeg har været oppe i nogle timer:-)
I dag vil jeg tage kameraet med ud, både det gamle og mobilkameraet og se om der ikke skulle være et eller andet der godt kunne foreviges. Ude i vønindens have for eksempel, for jeg har ikke tid i dag til at gå en længere tur, der er så meget andet der skal ordnes.

Dørene er åbne, frisk luft strømmer ind og solstrejf er der på gulvet. Det er nu at jeg eventulet kan se om det trænger, altså gulvet. Men om det gør, så bliver det heller ikke i dag.

Jeg er lige kommet ud fra badeværelset, et bad for åbne døre, det er da ikke noget så herligt som et koldt "gufs" der sniger sig ind når man står under det varme vand. Jo, det er en herlig dag i dag. Og den skal nydes i lange drag, for om lidt, og ikke så længe, nærmere to dage, så er min ferie overstået for denne gang.

2 kommentarer:

Lene sagde ...

håber du nyder de sidste feriedage :-)

Anonym sagde ...

Hvis jeg husker ret, burde der nok være en enkelt vintergæk at fotografere. Hvis ikke - så er der måske en kat eller to ??
Forøvrigt har jeg også lige været i bad for åbne døre - fnisede Vøninden