17 februar 2008

08.30 vågnede jeg

ved at der åbenbart var en der synes at jeg nu skulle lette på skroget. Katten Piverten var sneget sig op min pude og skubbede godt til mit hovede samtidig med at der var store rengøringsdag,- på mit hår.
Så jeg stod op.

Efter en halv times tid blev jeg inviteret på morgenkaffe, og jeg kunne rolig komme i min pyjamas fik jeg besked om. Det gjorde jeg nu ikke, altså gik derover i rødternet pyjamas. Men jeg smuttede derover og sad og osede i en times tid eller så. Det var nu ganske hyggelig.

Jeg har også været afsted for at handle, småting som er uundværlige når man lige kommer til at tænke på dem. Tja, og sådan er der jo så meget der er uundværlig, tror man.

Jeg skal ha gang i mit maleri igen, det står bare og venter på at der skal ske noget, og gad vide om der ikke er en pensel eller to der sniger sig frem i løbet af dagen.

Vejret er ikke noget at råbe hurra for, men der er lyst og det er dejligt. Og det varer i mange timer endnu.

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke kunne tænke mig at begynde at gå til argentinsk tango igen, der skulle åbenbart være et par mandfolk der mangler partner, altså dansepartner, så det vil jeg da lige tænke lidt over. Så jeg tænker.

God dag til alle.

3 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Jeg håber din søndag har været god, og at der kom en pensel frem ;-)

Det er sjovt, hvordan de katte kan vække deres ejer... kender det alt for godt ;-)

Forsat god søndag til dig

Natmaleren sagde ...

marianne: tak skal du have, og fortsat god søndag aften til dig også.

Ja han er begyndt at hoppe op tidlig om morgenen, og så står den åbenbart på rengøring:-)

livetleker sagde ...

Mangler de kvinner på tangoen? Det har jeg aldri hørt om før. Det eneste jeg hører er at det er mangel på menn, stor mangel.

Hiv deg utpå.