19 januar 2008

Sørenmig om solen

ikke er kommet frem, det er dejligt. Døren ud til haven står åben, jeg er i gang med at lufte ud før jeg skal sætte mig ind i bilen og køre hjem til mig selv for bla at tjekke post, vaske køleskab af osv.

Jeg kom sent i seng i nat, vinden og regnen piskede mod ruderne og jeg fik da også lige en oplevelse sammen med katten der røg op i et kæmpehop da regnen lige pludselig begyndte at sprøjte ind af terassedøren. Der hvor den lå.
Håndklæder blev lagt ud for at suge vandet op. Der må gøres noget med den dør, på et eller andet tidspunkt.

Jeg vågnede tidlig ved at der var en kat der satte sine poter på mit hovede og begyndte at vandre rundt samtidig med at den skulle holde balancen. Det endte med at jeg stod op til kattens store glæde.

I dag er der bloggertræf inde i det københavnske over en kop øl eller to. Jeg ville gerne have været der men er desværre forhindret i at deltage. Det må blive en anden gang. Til gengæld ser jeg frem til at læse på jer der detager sine blogge om hvordan det er gået.
Jeg ønsker jer en rigtig dejlig eftermiddag:-)

2 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Jeg kan heldigvis deltage i eftermiddag til træf og glæder mig rigtig meget til at møde din datter. Træls du ikke kan være med.

Rigtig god dag :-)

Natmaleren sagde ...

marianne: håber at dagen har været rigtig god sammen med masser af spændende hyggelige mennesker.