20 december 2007

Og eftersom jeg

ikke havde kartoffelmel i huset i går, ja så valgte jeg at bage berlinerkranse. Og se det gik jo rigtig godt, hi hi, indtil at jeg fandt ud af at jeg havde byttet om på smør og mel, altså på den måde at der var alt for meget mel i forhold til smør:-)
Så derfor dryssede jeg ekstra mel i, røre røre røre, og så skulle den være i orden. Troede jeg. Jeg skulle nok have valgt et komme en æggeblomme mere i,- men det gjorde jeg altså ikke. Berlinerkransene er til at spise, så dårlige blev de heller ikke, men de er ikke som de plejer.

I dag har jeg så husket at købe kartoffelmel. Så skulle alt jo være i orden, troede jeg. Så er det at jeg finder ud af at jeg mangler vaniljesukker. Noget jeg ellers altid har i huset (ligesom kartoffelmel) Nå, men det blev altså uden det der vaniljesukker, så silkekakerne bliver også anderledes i år.

På lørdag skal jeg have lavet rosetter, gad vide hvordan det går?

Men men men, nu skal lige nævnes at heldet vendte og holdt i små fem minutter her i morges, da vandt jeg nemlig to pakker i vores raflen om julegaver til teammødet.

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Øv så surt Judith, men det vender snart :-)

Sifka sagde ...

Silkekaker, berlinerkranse og rosetter. Det lyder mere og mere spændende, selvom du er ramt af uheld. Jeg glæder mig til resultatet bliver beskrevet.

Natmaleren sagde ...

lene: det vender helt klart snart, og jeg tager det også ganske humoristisk:-)

Natmaleren sagde ...

sifka:spændende er det må jeg nok sige, indtil videre er både berlinere og silkekager blevet anderledes på smag:-)

Anonym sagde ...

Og jeg prøvesmager gerne HELE repertoiret. Sagde hende der ikke kan bage. Hæ